Innemende bastaardhond zoekt fijn thuis

19 maart 2015

Hartelijk gelachen is er in het seniorenhuis toen de hond Scotty daar zijn entree maakte. In zijn papieren staat namelijk dat het een Dobermann kruising is. Dan verwacht je toch een hoogbenige, kortharige zwart met bruine hond. Scotty is alles behalve dat. Deze elf jaar oude kanjer komt vanuit een ander asiel. Hij kon daar beslist niet aarden, alleen in zijn kenneltje. Hij kwijnde helemaal weg en een nieuwe eigenaar bleef ook maar achterwege.

Hij woont sinds 16 maart in het seniorenhuis en is een uitermate aangename gast die het prima doet. Scotty heeft last van zijn rug maar met dagelijkse pijnstilling en door hem uit te laten aan een stevig tuig is dat prima onder controle te houden. Ondanks zijn rug is hij hartstikke fit en heeft een typische en nog heel krachtige tred en loopt dus tweemaal daags de Oosterplas rond. Het is een unieke hond qua uiterlijk die iets heel innemends heeft.

Terug naar nieuwsoverzicht