Zoete Cocker zoekt knuffelaar

12 februari 2015

Een knuffelCocker deed op 12 februari 2015 haar entree in de Oude Kwispelaar. Deze Cocker heet Talita. Het is een ruim twaalf jaar oude roodoranje teef die in haar jonge jaren uitgebuit is als fokteef. Op zevenjarige leeftijd ging voor haar de zon schijnen doordat ze bij een ouder Nederlands koppel terechtkwam. Zij woonden destijds in Frankrijk op een groot erf en Talita liep de hele dag in en uit. Mee uit wandelen ging ze niet en commando’s kent ze ook niet, dat hoefde ook niet op de manier waarop ze woonden. Recent is het stel vanwege hun vergevorderde leeftijd naar een appartement in Nederland verhuisd. Talita ging mee en paste zich op zich goed aan. Het is immers een hele makkelijke hond , alleen het uitlaten werd echt een probleem daar mevrouw en meneer beide slecht ter been zijn. Met zeer veel spijt en tranen, want ze hadden Talita beloofd, dat ze nooit meer weg hoefde, is Talita vanochtend aangekomen in het seniorenhuis.

Wij gaan goed voor haar zorgen maar hopen natuurlijk dat er heel snel weer een nieuwe eigenaar voor haar komt. Het is geen actieve hond, ze slaapt veel. Mevrouw heeft haar nog nooit horen blaffen en ze vindt vreemden en bekenden allemaal even aardig. Ze is dol op appels en mandarijnen, knuffelen en wordt heel onrustig van onweer en vuurwerk. Wie komt dit zoete Cockermeidje halen?

Terug naar nieuwsoverzicht