Lief en makkelijk, en dat is hij....

5 februari 2015

Tommy is een lief en makkelijk Jack Russelreutje van twaalf jaar oud. Zijn eigenaresse van inmiddels 98 jaar oud heeft heel lang geprobeerd Tommy bij zich te houden. Maar tot haar grote verdriet heeft ze eind januari 2015 de conclusie moeten trekken, dat ze de algehele verzorging niet meer aankon. Sinds enkele jaren ging Tommy viermaal per week mee met de uitlaatdienst opdat hij toch aan voldoende beweging kwam. Hij kan het dus uitstekend vinden met andere honden en had 1 grote vriend in zijn wandelgroep, een Husky.

Tommy is veel te dik en onze dierenarts heeft een flink aantal tanden getrokken maar verder is er weinig op hem aan te merken. Hij kon prima opschieten met de kinderen in de familie en liep bij mevrouw altijd los. Autorijden vindt hij geweldig, hij is echter niet gewend veel alleen te zijn. Een ongecompliceerd kereltje dat zich niet opdringt en gauw tevreden is, als hij er maar gewoon bij mag zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht