Broos Beagleventje zoekt lief baasje

5 februari 2015

Spike en Uniqua zijn twee Beagles vanuit 1 gezin. De honden leefden grootdeels buiten en in de schuur en blaften doordat er te weinig aandacht voor ze was steeds nadrukkelijker hun verveling weg. Beide eigenaren waren vanwege werk veel van huis waardoor besloten is voor de honden een andere oplossing te zoeken. Spike is twaalf, Uniqua acht jaar oud. Uniqua is in feite te jong voor de seniorenopvang. Echter vanwege haar lichamelijke handicap, waarover in haar eigen verhaal meer, en het feit dat de honden zo aan elkaar hangen hebben we ze samen geaccepteerd.

Spike is een goeiig manneke. Hij kijkt met grote donkere ogen de wereld in, is wat magertjes maar nieuwsgierig en zacht van aard. Spike is lichamelijk niet sterk en fit, hij maakt een broze indruk. Het is een hondje om schromelijk te verwennen.

Terug naar nieuwsoverzicht