Black beauty in seniorenhuis

13 januari 2015

Wat een beauty, deze Harro. Met zijn kalme, alerte blik houdt ie de omgeving goed in de gaten, zoals een echte herdershond dat doet. Harro is een tien jaar oude, recent gecastreerde, Duitse Herdershond. Hij is overwegend zwart van kleur met een beetje grijs in zijn gezicht, wat hem een gedistingeerde oudere heer maakt.

Hij is stapelgek op ballen en sjouwt er het liefste de hele dag eentje mee in zijn bek. Met deze bal in de bek negeert hij andere honden straal. Zonder bal in de bek komt zijn regelneverige herdershondenaard naar boven. Met katten kan hij beslist niet overweg.
Harro woont sinds begin januari 2015 in het seniorenhuis. Zijn eigenaar is tijdens de afgelopen feestdagen met wat borrels te veel op, op weg naar huis te water geraakt en jammerlijk verdronken.

Harro’s enige manco is dat hij een slechte rechterheup heeft. Een nieuwe eigenaar zal Harro daarom gepaste beweging moeten geven en hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Harro zelf wil nml nog steeds graag hard achter zijn geliefde ballen aan.

Terug naar nieuwsoverzicht