Vakantie!

18 december 2014

Vanwege de kerst en oudjaarstijd, is ons kantoor gesloten van vrijdag 19 december tot en met zondag 4 januari. Wij zijn dan telefonisch niet bereikbaar. Als u een mail stuurt naarinfo@hondenbescherming.nl, lezen wij die op 5 januari.

 Noodsituatie met een dier? Bel dan naar 144!

 Wij wensen u fijne dagen en een goed en diervriendelijk 2015!

Tip voor de kerst: maak een lekkere versnapering voor de hond! (Heeft u zelf geen honden? Bel even met het dierenasiel in uw buurt of ze het leuk vinden als u voor de honden daar iets maakt.) Internet staat vol met recepten! Een suggestie - vegetarische koekjes.

Nodig:

250mg uitgelekte gemengde worteltjes en doperwtjes uit blik

650 gram volkorenmeel

90 ml plantaardige olie

100 ml biologische melk

1 losgeklopt vrije uitloopei

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Pureer de worteltjes en doperwtjes. Meng dit met de overige ingrediënten. Maak koekjes van ongeveer een centimeter dik. Bak de koekjes op bakpapier ongeveer een half uur, maar keer ze halverwege.

Alleen en met mate geven als versnapering naast een goede, uitgebalanceerde voeding! Meer lezen over goede voeding doe je in het http://handboek.hondenbescherming.nl , gratis te downloaden voor tablets. 

Terug naar nieuwsoverzicht