Bijna kerst! Goed doen voor de grijze snuiten?

17 december 2014

Heeft u een VVV Cadeaubon gekregen van uw werkgever of met Sinterklaas? Wilt u die inzetten voor een goed doel dat raakt aan wat u belangrijk vindt? En houdt u van honden?

Grijze snuiten helpen met VVV Cadeaubonnen

U kunt uw VVV Cadeaubon inzetten voor de oudere honden in de opvang. We hopen in 2015 meer dan 200 honden aan een nieuw thuis geholpen te hebben. Daarbij kunnen we uw hulp gebruiken!

Een van de honden die u helpt als u uw VVV Cadeaubon schenkt, is Barrel. Barrel komt uit een verwaarlozingssituatie en is niet moeders mooiste. Maar ondanks zijn geschiedenis en leeftijd heeft hij nog een boel levenslust! Het heeft een tijdje geduurd voor Barrel opgeknapt en fit was, maar hij heeft nu weer helemaal zin in het vinden van een eigen thuis. En ook daarbij gaan we hem bijstaan.

U kunt hem en de andere honden helpen. Als acceptant van de VVV Cadeaubon zijn we blij met elke gift die u kan missen. U kunt heel eenvoudig bijdragen door uw bon te versturen naar ons antwoordnummer. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens de honden alvast hartelijk dank!

Barrel

Terug naar nieuwsoverzicht