Week van de herplaatser ten einde - nog op zoek?

4 december 2014

De week van de herplaatser is vandaag ten einde gekomen, met het plaatsen van het verhaal van Sam die Roselle werd en met inhoudelijke informatie over de eerste tijd met je herplaatser. Meer lezen kan in het gratis te downloaden Handboek!

Geïnspireerd en op zoek naar een hond? Overweeg een herplaatser, het kan maar zo dé hond voor jou zijn. Honden die nu naar een nieuw thuis op zoek zijn vind je bijvoorbeeld via dierenasiels.com , ikzoekbaas.nl en shhh.nl.

Meer lezen over het adopteren van een oudje kan hier: https://hondenbescherming.nl/media/cms_page_media/79/De%20voordelen%20van%20een%20oudere%20hond.pdf.

Maar er zijn ook veel jongere honden die heel graag nog voor de kerst een eigen thuis willen!

Foto: Nel van Wijngaarden

Terug naar nieuwsoverzicht