Week van de herplaatser - het verhaal van Zoë

3 december 2014

Zoë uit de opvang voor oudere honden van de Koninklijke Hondenbescherming

Het is de week van de herplaatser! Elke dag een verhaal van een succesvol herplaatste hond en een inhoudelijk artikel uit het gratis Handboek herplaatsingshonden...in de hoop dat meer mensen een herplaatser overwegen en nog voor de kerst veel herplaatsers een eigen fijn thuis vinden! Vandaag in de spotlights…Zoë…

Zoë, de bontgekleurde langharige Duitse Staande teef die, vanwege de veranderde gezinssituatie niet meer gewenst was in haar oude gezin, werd naar de opvang voor oudere honden van de Koninklijke Hondenbescherming gebracht. In deze opvang worden honden ouder dan tien jaar opgevangen als zij tussen wal en schip dreigen te raken. Zoë was zo’n hond. Via de opvang vond ze echter razendsnel een gouden mandje bij baasjes die helemaal verkikkerd zijn op langharige Duitse Staande honden. Ze hadden er al drie en namen Zoë er graag bij.

Haar nieuwe baasjes zijn helemaal in hun nopjes met Zoë, ze berichtten al snel: ‘Hier nog maar eens een berichtje over Zoë. Het gaat heel goed met haar en we zijn echt heel blij met haar. Ze is een vrolijke hond, super fit en lekker pienter. Ze speelt graag met een balletje en rent vrolijk rond in de tuin. Zoë is bijna drie weken geleden veertien jaar oud geworden en als ze zo blijft, kan ze nog heel lang mee.’

Ook een oudere hond kan dus een fantastische kameraad zijn! Meer lezen? Download het gratis Handboek voor iPad of Android tablet.

Terug naar nieuwsoverzicht