Geef geen hond, maar een handboek cadeau onder de boom

29 november 2014

Terwijl op internetverkoopkanalen honden worden aangeboden ter ruil tegen een nieuw model mobiele telefoon en het seizoen aanbreekt waarin nog steeds honden cadeau worden gedaan, hoopt de Koninklijke Hondenbescherming dat in plaats van een hond als cadeau onder de kerstboom, het ‘Handboek herplaatsingshonden’ onder de boom komt te liggen.

Omdat een goed doordachte aanschaf een hond aan een beter thuis helpt én omdat herplaatsters een kans verdienen. Heel veel honden gaan dadelijk de feestdagen in zonder een eigen thuis. Voor hen geen mooie winterwandelingen. Voor hen geen lekkere versnapering als het bezoek er is.

Daarom leest u de komende dagen elke dag een verhaal van een geslaagde herplaatsing op hondenbescherming.nl en een informatief stuk uit het handboek. Wij hopen zo dat nog voor de kerst een heleboel herplaatsers een nieuw thuis vinden!

http://handboek.hondenbescherming.nl,gratis te downloaden voor iPad en Android tablet.

Op de foto Barrel, oud maar even goed op zoek naar een fijn eigen thuis!

Barrel

Terug naar nieuwsoverzicht