'Hij doet niets hoor....'strip vier

27 november 2014

Wie heeft er nooit te horen gekregen 'hij doet niets hoor....' of roept het misschien regelmatig zelf. De bedoeling van deze inmiddels gevleugelde uitspraak is vaak de ander gerust te stellen dat de 'hij doet niets hoor....'-hond niet bijt. Het is echter niet zo dat de 'hij doet niets hoor....'-hond niets doet. Hij doet namelijk precies dat wat de andere partij niet prettig vindt.

Deze week is door ons uitgeroepen tot 'hij doet niets hoor....'-week. Elke dag een nieuwe strip die een 'hij doet niets hoor...'-situatie uitbeeld. Ze komen u vast bekend voor....

Voor een eenling is het tegenkomen van een groep beangstigend, zeker als die groep als één man op hem afkomt. Honden in een groep voelen zich erg sterk en kunnen zich onverwachts heel anders opstellen dan wanneer zij alleen zijn.

Terug naar nieuwsoverzicht