Stille Zoey wil niet zonder Chester

21 november 2014

De eigenaresse van Zoey en Chester woonde met een groepje honden en katten samen totdat het noodlot toeslag. Ze werd ongeneeslijk ziek en zal op korte termijn komen te overlijden. Vanwege hun leeftijd konden haar twee oude langharige heren Zoey en Chester in het seniorenhuis terecht.

Hun gebitten moeten gereinigd worden en ook hun bewerkelijke vachten zijn beslist toe aan een grote opknapbeurt. Chester heeft verder een nare wond op zijn rug die genezen moet. U leest het, ze zijn nog niet vrij voor plaatsing maar zodra ze opgefrist zijn, willen ze graag weer een eigen thuis. Het zou voor de oude mannen geweldig zijn als ze samen geplaatst konden worden.

Zoey is de oudste. Het is een Polski Owzareck Nizinny (PON) van ruim 13,5 jaar oud. Een PON is een langharig middelgroot herdershondje dat zijn oorsprong heeft in Polen. Zoey is vooralsnog wat gesloten en wil zonder Chester beslist niet mee wandelen. Zoey lijkt erg aangedaan en in de war. Hij en zijn grote vriend wonen nog maar heel recent in de Oude Kwispelaar en we hopen dat hij zich snel wat meer op zijn gemak gaat voelen.

Terug naar nieuwsoverzicht