Beleefde Chester wacht op vachtverzorging

21 november 2014

De eigenaresse van Zoey en Chester woonde met een groepje honden en katten samen totdat het noodlot toeslag. Ze werd ongeneeslijk ziek en zal op korte termijn komen te overlijden. Vanwege hun leeftijd konden de langharige heren Zoey en Chester in het seniorenhuis terecht. Hun gebitten moeten gereinigd worden en ook hun bewerkelijke vachten zijn beslist toe aan een grote opknapbeurt. Chester heeft verder een nare wond op zijn rug die genezen moet. U leest het, ze zijn nog niet vrij voor plaatsing maar zodra ze opgefrist zijn, willen ze graag weer een eigen thuis. Het zou voor de oude mannen geweldig zijn als ze samen geplaatst konden worden.

Chester is een elf jaar oude Bearded Collie in de kleuren bruin en wit. Hij moet in zijn jonge jaren een prachtige verschijning zijn geweest. Het zou me niets verbazen dat wanneer zijn wond genezen is, zijn vacht ontdaan van klitten en verder ook weer goed is bijgehouden, hij opnieuw een echte blikvanger wordt. Chester is beleefd en rustig, loopt kalm mee aan de lijn en blijft braaf stilstaan voor de foto als hem dat wordt gevraagd. Hij geeft de indruk een prima opgevoede hond te zijn. Hij is minder gericht op Zoey als andersom maar hij is duidelijk graag in zijn nabijheid.

Voor mensen die het aan kunnen en willen om een hond met een zo’n weelderige vacht goed te verzorgen is Chester vast een onvergetelijke vriend.
Bent u geïnteresseerd in Chester…denk dan a.u.b. ook nadrukkelijk na of u ook zijn oude makkertje Zoey in huis wilt nemen.

Terug naar nieuwsoverzicht