Buitenkans voor boekenwurm en hondenliefhebber

20 november 2014

De Koninklijke Hondenbescherming stelt eenmalig twintig exemplaren van het boek ‘Hond en Baas’ ter beschikking bij een donatie van minimaal 15,- euro (inclusief 5 euro verzendkosten). Wilt u er voor in aanmerking komen? Mail dan naar info@hondenbescherming.nl. De eerste twintig mailers komen in aanmerking voor deze actie.

Het boek ‘Hond en Baas’ is een lijvig boekwerk dat in 2002 geschreven is door wetenschappelijk documentalist Jori Zijlmans. Het boek beschrijft de geschiedenis van honden in ons land. Al meer dan 12.000 jaar worden honden in Nederland gevreesd, vereerd, gekoesterd en verjaagd, mishandeld en vertroeteld. ‘Hond en Baas’ geeft deze turbulente geschiedenis in woord en beeld weer.

Een must have voor boekenwurm en hondenliefhebber! En een mooi cadeau om te geven.

Terug naar nieuwsoverzicht