Zeven senioren vinden nieuw thuis

6 november 2014

Blijkbaar is oktober een uitgelezen maand een oude hond in huis te nemen. Maar liefst 7 van onze oude honden vonden een nieuwe baas. Twee van hen, de veertienjarige Border Collie Fay en de 11 jaar oude Jack Russel Sid waren zelfs zo snel geplaatst dat ik hen niet eens fatsoenlijk hebben kunnen voorstellen. 

Sid is na 5 dagen seniorenopvang terechtgekomen in Doornenburg bij een stel met ruime hondenervaring. Ook Fay vond als gezegd heel vlot een nieuwe baas. Zij woont permanent in Den Bosch bij een gezin met een meisje van dertien jaar oud.
Jack Russel Jessy woont nu in Hengelo bij een echtpaar dat eerder Jack Russels bezat. In tegenstelling tot haar eerdere leven, hoeft ze nu amper meer alleen te zijn.
Dribbel, het gezette Jack Russeltje uit onze oude hondenbestand, is verhuisd naar Noord-Holland. Hij is terechtgekomen in een gezin met drie (bijna) volwassen kinderen. Aanhalige Labrador Kaspar verhuisde naar een gezin met drie kinderen en zal dus aan aandacht geen gebrek hebben. Als laatste meldden wij de plaatsing van Jack Russel Ascha en Hovawart Sammy. Zij zijn door een gezin gezamenlijk in huis genomen en mogen dus hun leven ook samen voortzetten.

Alle nieuwe gezinnen en hun oude honden wensen we een heel fijne tijd samen.

Terug naar nieuwsoverzicht