Energieke Dribbel wil op avontuur

2 oktober 2014

Dribbel is een veel te dik gecastreerd Russelreutje van elf jaar oud. Dribbels eigenaresse emigreerde naar Nieuw Zeeland en kon haar hondje niet meenemen. Hij is nog erg fit en een fanatieke jager op konijnen, muizen en mollen. Hij zou dolblij zijn met een baasje dat een 1 op 1 relatie met hem aan wil gaan en lekker met hem op stap gaat om samen avonturen te beleven.

Het moet wel een baasje zijn dat zijn terrierkarakter kan waarderen en zijn vertrouwen kan winnen. Dribbel is namelijk wat wantrouwig van aard en houdt graag controle over zijn directe omgeving. Voor andere honden is hij geen geschikte metgezel, hij probeert hen te controleren en vroeger of later loopt dat uit op conflicten. Geen makkelijk hondje en omdat hij te fit en levenslustig is voor het seniorenhuis hopen we dat er heel snel iemand voor hem komt. Dribbel is geen knuffelhondje maar een doehondje.

Terug naar nieuwsoverzicht