Bescheiden Jessy zoekt lief baasje

2 oktober 2014

Jessy is een klein formaat Jack Russelteefje van 11 jaar oud. Ten tijde van de foto’s was ze er net en leek nog wat overdonderd. Haar eigenaar heeft een eigen winkel, de zorg voor Jessy schoot er bij in. Hij gaf aan dat Jessy onzindelijk was maar vertelde tevens dat hij haar nooit uitliet. Jessy zat dus 24/7 opgesloten in huis. De laatste weken heeft een buurmeisje zich ontfermt over Jessy en zij meldde dat het hondje helemaal opfleurde onder haar aandacht. Zij wilde Jessy echter niet permanent in huis nemen en zo Jessy verhuisde naar de Oude Kwispelaar. Het lijkt een lief, rustig hondje te zijn, bescheiden met een aandoenlijk snoetje. Ze krijgt nog een gebitssanering en kan daarna naar een nieuwe eigenaar. Een eigenaar die beter voor haar gaat zorgen dan de vorige deed.

Terug naar nieuwsoverzicht