Geven aan de Koninklijke Hondenbescherming is vertrouwd

21 juli 2014

Sinds 2006 heeft de Koninklijke Hondenbescherming het CBF-Keurmerk. Dit keurmerk is voor gevers hét teken dat hun gedoneerde geld goed besteed wordt. Het CBF controleert elk jaar een organisatie die haar keurmerk draagt en voert eens in de drie jaar een uitgebreidere hertoetsing uit. 

De Koninklijke Hondenbescherming heeft deze maand bericht ontvangen dat deze toetsing positief is en mag dus het CBF-Keurmerk blijven dragen. Geven aan de Koninklijke Hondenbescherming is daarom vertrouwd. Wij ontvangen geen overheidssteun en zijn dus afhankelijk van wat u als hondenliefhebber geeft aan de honden. 

Wilt u ook de honden steunen? U kunt hier meer lezen over de wijze die bij u past. Wist u dat u ook speciaal aan de opvang voor oudere honden kunt geven

Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 14.30: 070-3388538. Mailen kan natuurlijk altijd: info@hondenbescherming.nl.

Demy van 12

Terug naar nieuwsoverzicht