Seniorenhondennieuws

17 juli 2014

De laatste twee weken konden we vier nieuwe honden verwelkomen in ‘de Oude Kwispelaar’. De eerste die ik voorstel is Jack Russeldametje Demy. Ze is 12 jaar oud en heeft altijd alleen bij haar oudere baasje geleefd. Haar baasje is overgebracht naar een verpleeghuis en niemand kon de zorg voor Demy op zich nemen. Ze is nog behoorlijk fit en wandelt nog met gemak een uur mee.

Ascha en Sammy horen bij elkaar. Hun eigenaar kreeg een nieuwe relatie, hiermee veranderde haar leven zodanig dat de honden erbij inschoten. Ze wonen sinds 14 juli in het seniorenhuis. Ascha is een gesteriliseerd Jack Russelteefje van maar liefst 16 jaar oud. Sammy is een ongecastreerde Hovawartreu. Beide honden zijn uitstekend in conditie en probleemloos in gedrag. Ze kunnen alleen zijn, gaan graag mee in de auto en kunnen na een gewenningsperiode prima loslopen en lopen ook braaf mee aan de lijn. 

De laatste in de rij is de grappige Good Luck. Een aantal jaar geleden is hij door een Stichting uit een Pools asiel gehaald en hier in Nederland geplaatst. Door persoonlijke omstandigheden was de eigenaresse veel thuis en vond het te belastend hele dagen met Good Luck op te trekken. De stichting wilde ook niets voor Good Luck doen en zo belandde hij bij ons. We hopen natuurlijk dat hij snel zijn geluk weer hervindt en een nieuwe baas zich voor hem meldt.

De kleine Tim is dat al gelukt. Hij is geplaatst bij een koppel dat altijd kleine hondjes had en blijft wonen in de mooiste stad van Brabant.

Terug naar nieuwsoverzicht