Het verhaal van uw herplaatser delen? Het kan nog tot morgenavond!

8 mei 2014

Vorige week deden we een oproep aan mensen die een herplaatser hebben. Dank voor alle reacties en deelnames! Nog niet meegedaan maar wel een herplaatser? Meedoen aan de enquête en uw verhaal indienen kan nog tot en met morgenavond!

De Koninklijke Hondenbescherming ziet graag dat mensen een herplaatsingshond kiezen, als ze voor een hond gaan. Daarom helpt ze mensen aan informatie over deze honden. Daarnaast probeert ze het adopteren van herplaatsingshonden te promoten.

Heeft u een herplaatser? En kunt u zich nog herinneren hoe de start met uw hond was? Dan zijn wij benieuwd of u toen op zoek was naar informatie en deze kon vinden.

Ook zijn we op zoek naar mooie verhalen van geslaagde herplaatsingen. Heeft u een herplaatser? En gunt u meer honden en mensen een mooie match? Vult u dan onderstaande enquête voor ons in? Alvast hartelijk dank!

Snel naar de enquête!

Terug naar nieuwsoverzicht