Nieuwsbrief Dutch Cell Dogs april 2014 is uit!

16 april 2014

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes van Dutch Cell Dogs? Lees over de laatste ontwikkelingen en neem een kijkje in de agenda in de nieuwste  nieuwsbrief DCDs 2-14 (1,4 MB)  van deze stichting. Klik daarvoor op de link onderaan dit artikel.

Stichting Dutch Cell Dogs begeleidt gedetineerden bij het (her)opvoeden van asielhonden. In dit traject leren gedetineerden goed te communiceren, ergens voor te gaan, verantwoordelijk te zijn en iets terug te doen voor de maatschappij. De asielhonden leren om mensen weer te vertrouwen en hebben door de training een grotere kans om weer bij iemand thuis geplaatst te worden en daar ook te mogen blijven.

De Koninklijke Hondenbescherming is er van overtuigd dat de bijdrage van Dutch Cell Dogs aan het welzijn van asielhonden van groot belang is. Daarom steunt de Koninklijke Hondenbescherming sinds dit jaar Dutch Cell Dogs, zodat zij haar doelen kan bereiken.

Nieuwsbrief DCDs 2-14 (1,4 MB) Dutch Cell Dogs

Terug naar nieuwsoverzicht