Lovely little Lucy

16 april 2014

Een snoezig klein Jack Russelmeisje, deze Lucy uit Lelystad. Ze is eind vorig jaar zwervend aangetroffen in Lelystad en naar het asiel aldaar overgebracht, er meldde zich niemand met interesse vandaar dat ze in het seniorenhuis geplaatst is. In het seniorenhuis heeft ze dikke vriendschap gesloten met Jack Russelheertje Tuk en samen kunnen zij de wereld aan. Het zou geweldig zijn als iemand dit loveduo samen in huis zou willen nemen.

Lucy is geschat op een jaar of veertien en heeft een fikse hartruis. Het maakt dat ze bij inspanning benauwd wordt. Lange wandelingen zijn dus niks voor haar, dat geeft ook niks want Lucy is perfect tevreden met een paar keer per dag een rustig ommetje en snuffelt dan naar hartelust. Ze is dol op het snacken van konijnenkeuteltjes.

Terug naar nieuwsoverzicht