Moeders mooiste

17 maart 2014

Een gezelliger hond dan Daantje is bijna niet voorstelbaar. Het is een tien jaar oude kleine Boxerkruising met een huizenhoog aaibaarheidsgehalte. Ze is dol op knuffelen en kruipt dan zelfs het liefste maar meteen helemaal op schoot. Het is een fitte senior die nog graag mee uit wandelen gaat maar ook uren en uren kan liggen soezen op haar kussen in de zon. Over de achtergrond van Daantje is maar weinig bekend maar ze kan het nooit heel slecht hebben gehad, zo vertrouwd is ze met mensen en zo gemakkelijk in de omgang. 

Haar uiterlijk is op z’n minst ongebruikelijk te noemen maar u kent het spreekwoord ‘ware schoonheid zit niet van buiten maar van binnen’ en dat past perfect bij onze Daantje. Daantje heeft qua wensen wat betreft haar nieuwe thuis, maar weinig noten op haar zang. Ze zal het goed doen bij wat oudere mensen maar ook een thuis met kinderen zal haar vermoedelijk passen, gezien haar stabiele en kalme aard. Bij andere honden kan ze ook. Ze kan alleen blijven, rijdt graag mee in de auto en is vriendelijk tegen alle mensen die haar pad kruisen. Een ongecompliceerde hond die al veel te lang in een opvangsituatie zit. Wie komt er van Daantje genieten?

Terug naar nieuwsoverzicht