Eerste nieuwsbrief Dutch Cell Dogs uit

16 februari 2014

De eerste nieuwsbrief (636,8 KB) van Dutch Cell Dogs is uit! Wil je de laatste nieuwtjes van deze fantastische stichting lezen? Klik dan op de link onderaan dit artikel.

Stichting Dutch Cell Dogs begeleidt gedetineerden bij het (her)opvoeden van asielhonden. In dit traject leren gedetineerden goed te communiceren, ergens voor te gaan, verantwoordelijk te zijn en iets terug te doen voor de maatschappij. De asielhonden leren om mensen weer te vertrouwen en hebben door de training een grotere kans om weer bij iemand thuis geplaatst te worden en daar ook te mogen blijven.

De Koninklijke Hondenbescherming is er van overtuigd dat de bijdrage van Dutch Cell Dogs aan het welzijn van asielhonden van groot belang is. Daarom steunt de Koninklijke Hondenbescherming sinds dit jaar Dutch Cell Dogs, zodat zij haar doelen kan bereiken.

Nieuwsbrief 1 Dutch Cell Dogs (636,8 KB) Hond springt over heg

Terug naar nieuwsoverzicht