Gelukkig nieuwjaar! Goede voornemens?

26 december 2013

Heeft u goede voornemens voor 2013? Wilt u een goed doel gaan steunen dat raakt aan wat u belangrijk vindt? En houdt u van honden?

Honden helpen en een leuk blad ontvangen voor maar 15 euro per jaar

Word dan nu lid van de Hondenbescherming. Voor slechts 15 euro per jaar bent u lid. U helpt dan de honden en ontvangt drie maal per jaar het nieuwsmagazine ‘Hond’ op de mat. Geeft u een automatisch incasso af, dan krijgt u nog eens €2,50 korting op de normale lidmaatschapsprijs.

Wat doet de Koninklijke Hondenbescherming? Deze organisatie, met ANBI-status en CBF-Keurmerk, komt op voor hondenwelzijn en verantwoord hondenbezit. Een aantal van haar activiteiten zijn:
• Opvang van oudere honden die tussen wal en schip dreigen te raken,
• Tegengaan verwaarlozing en mishandeling middels de Inspectiedienst Gezelschapsdieren,
• Verlenen financiële steun aan asielen en opvanginstanties,
• Voorlichting geven ter preventie van onverantwoorde aanschaf.

Kijk gerust eens rond op onze website bij het nieuws of op de pagina’s om meer te weten te komen over de Koninklijke Hondenbescherming. Of word direct lid: Ja, ik word nu lid!

Grijze snuiten helpen met VVV Cadeaubonnen

Eind vorig jaar deden we een oproep om uw VVV Cadeaubon te doneren aan de honden in de oudere hondenopvang. Wij zijn dolblij dat velen van u daaraan gehoor hebben gegeven!

In totaal zijn er nu al meer dan honderd honden geholpen door de oudere honden opvang. Omdat we ook in 2014 weer veel oudere honden hopen te helpen die tussen wal en schip dreigen te raken, zetten we actie ‘doneer uw VVV Cadeaubon voor een grijze snuit’ in 2014 voort. Als acceptant van de VVV Cadeaubon zijn we blij met elke gift die u kan missen.

Rodie onze kleine en fijne held zoekt thuis! Een van de honden die u helpt als u uw VVV Cadeaubon schenkt, is Rodie. Een schat van een hond. Hij is dol op mensen en kan goed omgaan met bijna elke andere hond. Dat is zeker bijzonder want Rodie is bijna blind. Hij heeft nog maar één oogje en uit zijn andere oogje ziet hij niet veel. Zijn levenslust is er niet minder om. We hopen dan ook dat – hoewel hij het goed naar zijn zin heeft in de opvang – hij snel een eigen thuis vindt. Hij verdient het zo.

Wilt u Rodie of de andere oude honden helpen? Dan kunt u uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens de honden alvast hartelijk dank!

Zet uw VVV Cadeabon in voor een oudere hond!

Terug naar nieuwsoverzicht