Kapsonesloos Beagletje zoekt rustig nieuw thuis

1 november 2013

Sam is een Beagle-reutje van net 10 jaar oud. Zijn eigenaresse was door psychische problemen niet meer in staat voor hem te zorgen. Sam is zoals de meeste Beagles, zachtaardig en zeer gericht op voer. Hij is een beetje te zwaar maar verder wel nog erg fit en hij loopt zonder problemen kilometers met je mee.

Zijn eigenaresse heeft bij het afstand doen aangegeven dat Sam los kon lopen, dan ook weer terug kwam...zeker als hij wist dat je iets lekkers bij je had...het kon alleen wel even duren eer hij zover was. Hier blijft hij met wandelingen aan de lijn en dat is geen probleem, hij loopt keurig mee alhoewel hij graag de tijd krijgt uitgebreid te snuffelen. Het is een conflictvermijdend ventje dat de camera als bedreigend ervaart, hij wendt steeds netjes zijn hoofd af. Een ongecompliceerd en beleefde hond zonder kapsones.

Terug naar nieuwsoverzicht