Wijze oude dame neergestreken in het seniorenhuis

31 oktober 2013

13 jaar oud is deze middelgrote bastaardhond. Op de dag dat ik er was en haar fotografeerde was ze er net, ze gaf me de indruk een wijze oude dame te zijn. Uitermate stabiel en niet gauw van haar stuk gebracht. Haar vorige eigenaren zijn door een faillissement hun huis kwijt geraakt aan de bank en konden niet allevier de honden meenemen naar hun tijdelijke woning. Cleo is de makkelijkste van de vier en werd naar het seniorenhuis gebracht. De dag voordat ze werd gebracht is ze in bad geweest en haar vacht voelt zacht en ruikt onhonds naar bloemetjes. Het maakt duidelijk dat ze uit een zorgzaam nest komt. Er is veel van haar gehouden en ze vindt mensen zeer te vertrouwen. 

Tijdens de wandeling gedraagt ze zich zeer aangepast en loopt zonder te trekken netjes mee aan de lijn. Cleo heeft niets tegen, behalve haar leeftijd maar we weten dat dat geen onoverkomelijke drempel is voor het vinden van een nieuw thuis.

Terug naar nieuwsoverzicht