Dwergje met power

31 oktober 2013

Men noemt dit type hondjes al gauw Boomertjes of mini-Boomertjes. Een verzamelnaam voor hondjes met langhaar, diverse kleuren en bebaarde snoetjes. Bowie is dus zo'n mini-Boomertje. Hij is 12 jaar oud en heeft een aantrekkelijke donkergrijze vacht die geregeld onderhoud nodig heeft.

Bowie's eigenaar is overleden en hij zoekt dus nu een nieuwe baas. Bowie is een hondje met veel persoonlijkheid. Hij kan buiten op de speelwei samen met Ricky de Keeshond en Bobby het Maltezertje maar binnen heeft ie liever het rijk voor zich alleen. Hij is lichamelijk fit en vindt het prima om te gaan zitten op commando. Je moet hem echter niet met je handen ergens toe te dwingen, dan laat hij weten dat hij met respect behandeld wil worden. 

Een mooi dwergje met persoonlijkheid voor een baasje die dat waardeert.

Terug naar nieuwsoverzicht