Het seniorenhuis loopt leeg

10 oktober 2013

De laatste paar dagen vonden maar liefst vijf van onze oude honden een nieuw thuis. Tommie de Maltezer woont nu in Den Haag bij een oudere dame, hij wordt daar vertroeteld en slaapt 's nachts op bed.  

Sammy de Duitse Staande die zo onrustig was in juli toen hij bij ons kwam, heeft een ware metamorfose ondergaan. Nadat hij zijn zenuwen de baas werd, bleek hij een fantastisch fijne hond en de beste vriend van alle andere bewoners. Hij heeft zijn definitieve mandje gevonden in Nijmegen.

Cherry, de Maltezer deelt op haar oude dag huis en haard met een poes. Stippel en Nina, de Jack Husseldametjes vonden samen een nieuwe baas en wonen nu in Amsterdam en maken elke dag lange wandelingen langs de grachten.  

Wij wensen de kersverse baasjes en onze ouwe snuiten heel veel geluk samen.

Terug naar nieuwsoverzicht