Limburgse Russelmeiden zoeken thuis

23 september 2013

Stippel is een elf jaar oud wit met bruin Russelachtig hondje. Ze is vanwege het overlijden van haar eigenaresse naar het seniorenhuis gebracht, samen met haar hondse maatje Nina van veertien. Stippel is wit met roodbruin en heeft vouwoortjes. Ze wil graag contact en is doenerig en druk. Stippel is een uitbundig en vriendelijk typetje. 

Een piepklein Russelachtig hondje met een smal snoetje en enorme zeiloren. Het maakt Nina een opvallend hondje. Haar eigenaresse is recent overleden en samen met haar maatje Stippel is ze naar het seniorenhuis gebracht. Nina is veertien jaar oud en verschuilt zich graag achter benen en haar drukke tegenpool Stippel. Nina staat graag in de luwte. 

Dit Limburgse tweetal heeft altijd probleemloos samengeleefd, samen blijven zou dan ook de voorkeur hebben.

Terug naar nieuwsoverzicht