Bon voor grijze snuit

4 september 2013

Heeft u al een tijdje een VVV Cadeaubon liggen, maar heeft u geen idee wat u er mee zou moeten doen? Of wilt u met de bon iets goeds doen?

Help er een oudere hond mee! De Koninklijke Hondenbescherming is acceptant van de VVV Cadeaubon en blij met elke gift die u kan missen. De VVV Cadeaubonnen die ze ontvangt, worden ingezet voor de honden in de oudere hondenopvang.

Zo is vorig jaar de elfjarige Ranger van zijn verschrikkelijke oorpijn afgeholpen. Recentelijk heeft Keeshondje Ricky hulp gekregen. Zijn gebit gaf hem veel overlast. Ricky is nu weer helemaal fit en levenslustig. En hij is op zoek naar een nieuw thuis! Ranger en Ricky zijn echter niet de enige oudjes die hulp nodig hebben.

U kunt uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Mede namens deze grijze snuiten danken wij u alvast hartelijk voor uw bijdrage!

Terug naar nieuwsoverzicht