Mooi wandelweer - op zoek naar een wandelgebied?

21 augustus 2013

De komende dagen is het mooi weer voor een vroege ochtendwandeling. Het is dan nog niet te warm, terwijl je wel van het zonnetje kunt genieten samen met je hond. Ben je op zoek naar een leuk wandelgebied in de buurt? Dan is de Doggy Parks App misschien iets voor jou!

Doggy Parks helpt bij het vinden van wandellocaties in de buurt en dan vooral de gebieden waar de hond los mag lopen. De App geeft informatie over de locatie, parkeergelegenheid, voorzieningen en meer. Via de ingebouwde kaart met GPS functie kun je makkelijk browsen en informatie oproepen.

Doggy Parks Nederland en Vlaanderen is te downloaden in de AppStore. Als je de App download steun je ook nog eens het goede doel want voor elke download gaat een bedrag naar de Koninklijke Hondenbescherming. Snel naar de AppStore dus en dan lekker met de hond op pad!

Meer informatie over de App vind je via deze link.

Terug naar nieuwsoverzicht