Langste bewoner Liedje geplaatst

20 augustus 2013

In het seniorenhuis ‘de Oude Kwispelaar’ wordt feest gevierd. Liedje heeft namelijk een eigen baas gevonden. Hij kwam in december 2010 in het seniorenhuis wonen en is daarmee de hond die het langste gebruik maakte van deze opvang. 

Liedje kwam vanuit een verwaarlozing- en mishandelingssituatie binnen en we hebben een hoop met hem meegemaakt. Het kleine terrierbaasje waarvan wij eigenlijk niet meer verwachtten dat hij geplaatst zou worden, is niet de allermakkelijkste in de dagelijkse omgang. Het koppel dat zich voor hem meldde een week of drie geleden heeft er lang over nagedacht, hem twee weken op proef mee naar huis genomen en afgelopen weekend besloten dat Liedje definitief bij hen mag blijven. 

Hoera dus voor Liedje, het ga je goed kereltje!

Terug naar nieuwsoverzicht