Wit prinsje popelt om er op uit te trekken

8 augustus 2013

Bas’ eigenaresse was een kwieke 82 jarige dame. Op een kwade dag viel ze van haar fiets en brak daarbij een rugwervel. De behandeling en revalidatie daarna is een langdurig proces, waarbij het nog maar de vraag is, of mevrouw ooit weer zelfstandig zal kunnen wonen. Met veel verdriet is daarom besloten Bas naar het seniorenhuis te brengen, in de hoop en verwachting dat er snel een nieuwe baas zal zijn voor dit wakkere kleine hondje.

Bas is een Maltezer(achtig) hondje van 12 jaar oud. Het is een enthousiast, opgewekt en druk hondje met best wat haar op zijn tanden. Hij maakt duidelijk dat hij veel aandacht gewend is en is er helemaal van overtuigd dat hem die aandacht volledig toekomt. Het is een beetje een prinsje en dol op mensen. Bas’ medisch dossier laat zien, dat hij nooit een dag ziek is geweest en hij is in een prima conditie. Langere wandelingen zou hij nog graag maken en hij gaat uitstekend om met de andere honden in het seniorenhuis. Bas is per direct plaatsbaar en staat te popelen iemands nieuwe vriendje te worden.

Terug naar nieuwsoverzicht