Pretentieloze boerenfox zoekt nieuwe baas

7 augustus 2013

Remy is een uit de kluiten gewassen Boerenfoxreu. Hij zou 15 jaar oud zijn maar die leeftijd durven wij in twijfel te trekken. Hij is vitaal en sterk en kan ons inziens nog jaren mee in goede gezondheid. Hij heeft een stoere uitstraling maar is met andere honden makkelijk te combineren. Hij laat zich niet opzij zetten maar is bepaald geen ruziezoeker. Hij woont sinds begin augustus in het seniorenhuis en deelt een kamer met Billy.

Hij kan goed overweg met andere honden en katten, ook kleinvee is geen probleem en hij kan goed alleen thuis blijven en mee in de auto. Remy is een plezierige hond, sober en pretentieloos, zoals de meeste boerenfoxen. Zijn eigenaresse is overleden en hij is nu op zoek naar een nieuwe plek.

Terug naar nieuwsoverzicht