Eigenzinnige ex-Spanjaard in seniorenhuis

7 augustus 2013

Billy is een apart gebouwd hondje, dat oorspronkelijk uit Spanje komt en daar Benedicto heette. Hij is geboren in 1999 (geschatte leeftijd) en woont inmiddels al enige jaren in Nederland. Doordat Billy’s eigenaresse begeleid moest gaan wonen vanwege psychische problemen is hij vorige week opgenomen in het seniorenhuis. Hij leefde samen met een kat en kon goed een paar uur alleen zijn. Billy is hier erg op voer gericht en kan dan fel reageren op andere honden. Hij is verder nogal op zichzelf en heeft iets wijs en onverzettelijks over zich. 

Billy zoekt een adres waar hij figuurlijk gesproken de ruimte krijgt, geen plek waar veel van hem gevraagd wordt waardoor hij zich gedwongen voelt t veel voor zichzelf op te moeten komen. Op zo’n plek verwachten we dat hij, eenmaal gewend, opvallend gezellig uit de hoek kan komen. 

Terug naar nieuwsoverzicht