Bijdehand kraalogig Keesje zoekt pittig baasje

7 augustus 2013

Een dag of tien geleden kwam het verzoek van de politie een oud hondje met spoed op te vangen in het seniorenhuis. Zijn eigenaar zou enige tijd in detentie moeten doorbrengen en opvang bij familie was niet mogelijk. Het wachten was dus op een complete verrassing. De verrassing bleek een bijzonder adrem Keeshondje luisterend naar de naam Ricky. Een reutje van 13 jaar oud.

Hij heeft een schitterende dieporanje kleur vacht die op het moment wel erg verfomfaaid is. Hij had een vreselijk slecht gebit, daar is onze seniorendierenarts ter fatsoenering een hele tijd mee zoet geweest, maar dat is allemaal weer fris en fruitig.

Ricky’s ruggetje is op de röntgenfoto zo krom als een hoepel, toch beweegt hij opmerkelijk makkelijk en vlot en is hij nog heel lenig en soepel. Hij heeft donkere kraaloogjes en is het nieuwe favorietje van vaste verzorgster Josefien. Welk doortastend hondenbaasje heeft zin in een bijdehand oud kereltje?

Terug naar nieuwsoverzicht