Dwaalgastje op zoek naar rustig plekje

6 augustus 2013

De laatste tien dagen is het een komen en gaan in het seniorenhuis. Twee honden zijn geplaatst, waarover later meer en er zijn maar liefst zes nieuwe bewoners. Vijf van deze zes zijn gezegend met een opperbest gemoed, daarnaast zijn ze tamelijk assertief. De uitzondering op deze regel is Bobby. Dit ruim elf jaar oude hondje is een Maltezerachtig hondje die een oudere indruk maakt. Bobby's eigenaresse is ongeneeslijk ziek en heeft nog maar kort te leven. Bobby wordt al geruime tijd binnen de eigen kenissenkring opgevangen maar niemand heeft echt de tijd of de wil hem een blijvend thuis te bieden. Er is dus besloten hem naar de seniorenopvang over te doen. Bobby is gewend aan een rustig, kabbelend leventje met slechts 1 mens om zich heen en de assertieve oude hondengroepjes overvallen hem duidelijk. Hij mag dus voorlopig overdag lekker rustig op kantoor bivakkeren.

Bobby is goed doof en heeft genoeg aan een paar kleine uitjes op een dag. Na deze uitjes, een lekker maaltje en een liefdevolle aaisessie zal hij zich heerlijk te rusten leggen op een comfortabel kussen. Je hebt er geen kind aan.

Terug naar nieuwsoverzicht