Dutch Cell Dogs heeft je stem nodig!

6 augustus 2013

Dutch Cell Dogs is een fantastische stichting die asielhonden helpt door ze beter opgevoed naar een nieuw thuis te laten gaan. Hiervoor worden gedetineerden ingezet. Zij worden begeleid door kundige professionals en leren - vaak voor het eerst - allerlei nuttige vaardigheden. 

Asielhonden die door Dutch Cell Dogs worden begeleid, hebben tijdens hun asielverblijf afleiding. Nog belangrijker is dat ze opgevoed worden. Daardoor hebben ze een grotere kans op het vinden van een thuis. Bovendien is de kans dat ze daar aarden en mogen blijven ook groter. 

Een heel bijzondere stichting dus, die jouw hulp nodig heeft! Dutch Cell Dogs maakt namelijk kans op een geldbedrag dat ze heel hard nodig heeft om haar werk voort te kunnen zetten. 

Jij kunt helpen hun kans daarop te vergroten door op hun initiatief te stemmen: 3M Fonds. De stemknop zit rechtsbovenin. Namens de asielhonden en Dutch Cell Dogs alvast hartelijk dank!

Terug naar nieuwsoverzicht