Bijoux kwam, Bijoux ging

3 juli 2013

Deze ruim dertien jaar oude Golden Retrieverteef is 1 heel weekend te gast geweest in ons hondenpaviljoen ‘de Oude Kwispelaar’. Te kort zelfs om haar fatsoenlijk te kunnen voorstellen.

Een 95-jarige dame met huis en grote tuin die haar hele leven al honden had, smachtte na de dood van haar laatste hondse metgezel, een Chesapeake Bay Retriever, naar nieuw honds gezelschap. Dat je op zo’n leeftijd niet meer aan een jonge hond begint, is goed voorstelbaar. Ze kon dan ook haar geluk niet op toen Bijoux in het seniorenhuis bleek te zitten. Een volkomen lief en goedig dier dat vanwege gezondheidsredenen van haar vorige baasje herplaatst moest worden. Na een zeer succesvol verlopen proefdag is Bijoux dan ook verhuist naar de Brabantse bossen.

Terug naar nieuwsoverzicht