Help Tom de Hond aan een bruine labrador pup van 10 weken!

13 juni 2013

Tom de Hond heeft hulp nodig! Voor een spot over het welzijn van honden wordt er gezocht naar een bruine labrador pup van ongeveer 10 weken oud. Zaterdagmiddag 22 juni tussen ongeveer 15:00 en maximaal 18:00 wordt er 1 shot gefilmd in de omgeving Utrecht. Als (reiskosten-)vergoeding is 50 euro beschikbaar.

De opname is voor de pup niet belastend en hij hoeft niets bijzonders te kunnen.

Heb jij, of ken je iemand, die net een bruine labrador pup in huis heeft genomen, en hebben jullie ook het beste voor met onze trouwe viervoeters, stuur dan een foto van de pup met je woonplaats en telefoonnummer naar hondentv@gmail.com.

Voor alle duidelijkheid: Tom de Hond is alleen op zoek naar een BRUINE LABRADOR PUP (!)

Namens Tom hartelijk dank!

Terug naar nieuwsoverzicht