Vind een leuk wandelgebied voor de hond!

7 juni 2013

Voldoende beweging is belangrijk voor elke hond. Ben je op zoek naar een leuk wandelgebied in de buurt? Dan is de Doggy Parks App iets voor jou!

Doggy Parks helpt bij het vinden van wandellocaties in de buurt en dan vooral de gebieden waar de hond los mag lopen. De App geeft informatie over de locatie, parkeergelegenheid, voorzieningen en meer. Via de ingebouwde kaart met GPS-functie kun je makkelijk browsen en informatie oproepen.

Doggy Parks Nederland en Vlaanderen is te downloaden in de AppStore. Als je de App download steun je ook nog eens het goede doel want voor elke download gaat een bedrag naar de Koninklijke Hondenbescherming. Snel naar de AppStore dus en dan lekker met de hond op pad!

Meer info over de Doggy Parks App via deze link.

Terug naar nieuwsoverzicht