Snoepjes van de maand

3 mei 2013

Zo mogen we deze beide snoepige Cockertjes toch wel noemen. Het tweetal is vanwege een verpleeghuisopname van hun bazinnetje in het seniorenhuis terechtgekomen. Ze zijn gewend aan veel aandacht en veel geaai en zijn niet bepaald bescheiden in het opeisen van die aandacht. Ze hebben altijd samengeleefd, ze hangen dan ook erg aan elkaar. Ze wandelen perfect mee aan een losse lijn, zitten en liggen op commando en zijn boterzacht van aard. Van andere honden maken ze geen enkel punt. Jelle is het reutje, hij is elf jaar oud en wit met bruin van kleur. Pepper is het teefje, zij is bijna tien en blauwschimmel met tan. We hopen dat er iemand is die de hondjes samen in huis wil halen, die veel tijd en aandacht heeft en aan wie dit tweetal hun hartje opnieuw kan verpanden. 

Terug naar nieuwsoverzicht