Lieve Zoë en kleine Max vinden een nieuw thuis

11 maart 2013

Een overweldigende hoeveelheid reacties kwam binnen op het bericht over Duitse Staande Zoë dat vorige week op de website werd geplaatst. Wat prachtig om zoveel hartverwarmende berichten te zien.

Met zo veel steun en interesse kon het niet uitblijven: er is een nieuw thuis voor deze lieverd gevonden!

De verhuizing naar de opvang was voor Zoë erg stressvol, maar op haar nieuwe stek is ze meteen helemaal thuis. Zoë loopt er nu al rond of ze er altijd is geweest. Wat de nieuwe eigenaars betreft 'kan het niet beter' en wij zijn verguld dat deze mooie dame nu echt op haar plek is.

Ook voor de kleine maar pittige Max breken er goede tijden aan. Hij is dit weekend op proef geweest en mag blijven!

We wensen Zoë en Max en hun nieuwe baasjes een fantastische tijd samen toe! Daarnaast bedanken we iedereen die zo meeleeft met de senioren. Houd volgende week de site in de gaten want er zijn nieuwe bewoners in aantocht waarmee we jullie graag laten kennismaken.

Max

Terug naar nieuwsoverzicht