We hebben er weer een......!

31 januari 2013

We hebben er weer 1, een Jack Russel....! Dit keer is het een alleraardigst vriendelijk knulletje van 11 jaar oud. Rakker, zoals hij heet leefde met een meneer alleen en met z'n tweetjes vermaakten ze zich opperbest. Zijn eigenaar moest echter naar een verpleeghuis en Rakker raakte baas- en thuisloos.

Het is een fit en nog sportief ogen hondje dat op een sympathieke, bescheiden manier contact zoekt. Hij is kalm in contact met andere honden voor zover we dat nu kunnen zien. De huidige seniorenhonden (4 collega Russelachtigen) zijn allemaal niet echt op anderhonds gezelschap gesteld, daar stellen we Rakker dan ook niet aan bloot. Tijdens de wandelingen en de loopjes op het asielterrein zie je aan hem dat honden en andere mensen hem geenszins gespannen maken. Het is echt een leuk hondje met vertrouwen in mensen en hij trekt graag samen met je op.

Nieuwe aspirant baasjes zijn van harte welkom om kennis te komen maken.

Terug naar nieuwsoverzicht