Grijze snuiten geholpen met VVV Cadeaubonnen

3 januari 2013

Afgelopen jaar deden we een oproep om uw VVV Cadeaubon te doneren aan de honden in de oudere hondenopvang. Wij zijn dolblij dat velen van u daaraan gehoor hebben gegeven!

In totaal zijn er nu al meer dan 75 honden geholpen door de oudere honden opvang. Omdat we ook in 2013 weer veel oudere honden hopen te helpen die tussen wal en schip dreigen te raken, zetten we actie ‘doneer uw VVV Cadeaubon voor een grijze snuit’ in 2013 voort. Als acceptant van de VVV Cadeaubon zijn we blij met elke gift die u kan missen.

Een van de honden die u helpt als u uw VVV Cadeaubon schenkt, is Julie. U ziet haar op de onderstaande foto. Het verhaal van Julie is hartverscheurend. Vermoedelijk is ze overgoten met hete olie of water. Ze heeft daardoor vreemde kale plekken op haar lijf. Ondanks haar trauma is ze een lieve en opgeruimde meid (op leeftijd) met een gouden hartje. Julie is in de opvang terecht gekomen vanuit een inbeslagname-situatie. We hopen voor haar een warm eigen mandje te vinden, maar als die niet gevonden wordt, blijft ze bij ons in de opvang en verzorgen en vertroetelen we haar.

Wilt u Julie of de andere oude honden helpen? Dan kunt u uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens de honden alvast hartelijk dank!

Julie

Terug naar nieuwsoverzicht