Goed doen met je kerstpakket

24 december 2012

Heeft u als kerstpakket een VVV Cadeaubon gekregen? En wilt u met de bon iets goeds doen?

Help ons dan om oudere honden te helpen die tussen wal en schip dreigen te raken. Doneer uw cadeaubon aan de Hondenbescherming. Wij zijn acceptant van de VVV Cadeaubon en blij met elke gift die u kan missen.

De VVV Cadeaubonnen die we dit jaar ontvangen, worden ingezet voor de honden in de oudere hondenopvang. Mede namens deze grijze snuiten danken wij u alvast hartelijk voor uw bijdrage!

Een van onze sterren in de opvang is op dit moment ‘Beekie’. U ziet zijn foto onderaan dit artikel. Beekie is een rasechte schat. Gek genoeg dient zich voor hem maar geen nieuwe eigenaar aan. Hij voelt zich gelukkig thuis in de opvang en is een van de idolen van de vrijwilligers die dagelijks met hem gaan wandelen. Toch gunnen we ook hem een eigen thuis.

Beekie is bij ons in de opvang terecht gekomen omdat zijn eigenaar helaas naar een hospice verhuisde om daar in alle rust te sterven. Het is altijd weer verdrietig als de dood twee kameraden scheidt.

Beekie is elf en een echt Amsterdams stadshondje. Hij is stabiel en een prettige hond voor de andere honden om mee samen te zijn. Een no nonsens typetje die zich overal snel thuis zou voelen. Als zich voor hem geen nieuw eigen thuis aandient, wat we hem zo gunnen, blijft hij in de oudere hondenopvang, waar we hem lekker verwennen!

Wilt u Beekie of de andere oude honden helpen? Dan kunt u uw VVV Cadeaubon naar ons antwoordnummer opsturen. Er hoeft dan geen postzegel op de envelop: antwoordnummer 1057, 2508 WB, Den Haag. Namens de honden alvast hartelijk dank!

Terug naar nieuwsoverzicht