Onzeker Sophietje zoekt baas

18 december 2012

Sophie is een tien jaar oud Jack Russelteefje. Ze heeft altijd samen met Russelreutje Max samengeleefd. Samen zijn ze naar het seniorenhuis gebracht omdat ze veel stress ervaren van het samenleven met kleine kinderen. Hun baasjes hebben hard gewerkt om dit te verbeteren maar zonder het gewenste resultaat. Sophie is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar, eentje zonder kleine kinderen.

Sophie is een wat onzeker hondje dat blaft om mensen op afstand te houden, stiekem echter wil ze wel graag contact maar ze durft niet zo goed de eerste stap te zetten. Het is een gezond en pienter klein hondje dat alleen of samen met vriendje Max graag weer een veilige, warme eigen plek wil.

Meer foto's van Sophie op de facebookpagina van de Hondenbescherming

Terug naar nieuwsoverzicht