Elegant Russeltje

12 december 2012

Max is een elegant, mooi slank Jack Russelachtig hondje. Hij heeft een opmerkelijk smal snuitje en is samen met zijn huisgenote, Jack Russeltje Sofie naar het seniorenhuis gebracht nadat ze met de kleine kinderen in het gezin niet vertrouwd bleken. We stellen eerst Max voor. 

Twee weken geleden kwam hij binnen en de overgang van huisgezin naar opvang was voor hem erg groot. De eerste dagen was het moeilijk om contact met hem te krijgen en hij heeft de neiging in paniek te schieten als hij in hem onbekende situaties komt. Inmiddels heeft hij een van de vaste medewerkers tot zijn vertrouwelinge gemaakt en hij is bereid haar te volgen tot in Timboektoe en weer terug. 

Hij heeft een heel trouw en fijngevoelig zieltje maar je wint niet zomaar zijn vertrouwen.
Hij is tien jaar oud, fit en leergierig en zoekt een baasje dat respect heeft voor een terrier’soul’, met of zonder zijn vriendinnetje Sofie. Meer foto's van Max op de facebookpagina van de Hondenbescherming

Terug naar nieuwsoverzicht