Circushondje Dusty

12 december 2012

“Yihaaa!” zie je Dusty denken: ‘ mensen-mensen-mensen-mensen en allemaal vinden ze me leuk….” en hij doet nog maar eens extra z’n best. 

Dusty is een tien jaar oud reutje, het is een kruising Keeshondje met vermoedelijk een vleugje Vlinderhondje. Hij is geweldig leuk, een zeer vermakelijk hondje dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat, het lijkt wel een circusartiest. Hij woonde bij een alleenstaande oudere man die ongeneeslijk ziek werd, hij was erg verdrietig dat hij afstand moest doen van zijn alerte en opgewekte vriendje. 

Dusty is een hondje dat niet snel in de put zit en vrolijkt het seniorenhuis op met zijn sprankelende aanwezigheid. Eigenlijk is hij veel te fit om in een bejaardenhuis te wonen. Het is een ideale keuze voor mensen die een aanwezig hondje zoeken, met Dusty in huis is geen dag meer saai. Meer foto’s van Dusty op de  Facebookpagina Hondenbescherming

Terug naar nieuwsoverzicht